Sensibio H2O

Chiar dacă faci față cu brio tuturor provocărilor de peste zi, nu înseamnă că tenul tău nu este afectat. Chiar și femeile puternice pot avea un ten sensibil. Tocmai de aceea, Sensibio H2O combină performanța și toleranța cutanată excelentă, curăță și îndepărtează machiajul de pe față și conturul ochilor, calmând pielea iritată. În plus, vei simți imediat o senzație de prospețime a tenului.

Produsul nu necesită clătire, așa că vei fi gata în doar câteva secunde pentru tot ce ți-ai propus pentru restul zilei.

PIELEA ESTE CEA CARE A INSPIRAT BIODERMA SĂ IDENTIFICE SOLUȚII BIOLOGICE SIGURE PENTRU A-I REDUCE SENSIBILITATEA. PE TERMEN LUNG

Descoperă Sensibio H2O, apă micelară purificată de 9 ori, o apă perfect compatibilă cu pielea și 100% sigură, chiar și pentru cea mai sensibilă piele. Sensibio H2O este recomandată și prescrisă de medicii dermatologi de peste 20 de ani.

Sensibio H2O AR

Sensibio H2O AR este o apă micelară creată pentru tenul care se confruntă cu provocări speciale, așa cum sunt cuperoza, rozaceea sau roșeața.

Dincolo de eficiența sa în îndepărtarea machiajului de pe față și conturul ochilor, această apă micelară reduce și previne biologic roșeața, calmează și decongestionează pielea și, în plus, nu necesită clătire.

Sensibio H2O AR curăță tenul, îndepărtează machiajul și ajută la reducerea roșeței, pe termen lung.

BREVET ROSACTIV

  • Apă de 9 ori purificată
    100% siguranță pentru piele
  • Calmează roșeața
  • Imită mecanismele naturale ale pielii sănătoase

Sebium H2O

Provocările tenului mixt sau gras sunt complexe. După antrenamentul de la sală sau după întortocheatele alergături prin oraș, Sebium H2O te ajută să scapi de senzația de ten gras curățând delicat și îndepărtând machiajul, fără să usuce pielea, purificând-o și reglând secreția de sebum.

BREVET FLUIDACTIV

Hydrabio H2O

După o zi lungă, tenul tău poate fi deshidratat. Tot stresul de peste zi îți afectează pielea, chiar dacă de cele mai multe ori nu acorzi prea mare atenție subiectului. Hydrabio H2O combină puterea foarte mare de curățare și toleranța de neegalat într-un produs menit să curețe și să îndepărteze machiajul de pe față și conturul ochilor, toate acestea în timp ce calmează și decongestionează pielea, respectând echilibrul acesteia și protejând-o, pe termen lung.

BREVET AQUAGENIUM