După o zi lungă,

vrei să cureți mai mult decât fardul și rujul de pe buze.

Vrei să te eliberezi de alarma de la 7:30, de așteptatul în trafic, de discuțiile interminabile de la birou.

Te-ai pregătit de dimineață pentru o zi plină. Ai ajuns la birou un pic mai devreme, ca să apuci să faci tot ce ți-ai propus și... surpriză: inbox-ul emailului era deja plin și, mai ales, urgent.

A urmat o serie de ședințe interminabile și ai rămas peste program un pic mai mult, doar să apuci să termini tot ce ți-ai propus.

E timpul să le lași pe toate în urmă. Eliberează-ți pielea.

Te-ai trezit, ți-ai băut cafeaua și-ai pornit-o spre birou. Ai rezolvat tot ce aveai de rezolvat și ai plecat încântată că te-ai încadrat perfect cu toate.

Părea că totul decurge conform planului, până când ai rămas blocată în trafic. N-ai mai ajuns la sală, iar magazinul din fața blocului nu mai era deschis. Nu-i nimic, o să faci mâine cumpărăturile. Acum... uită de griji. Cu Sensibio H2O e mai ușor să le lași pe toate în urmă, pe discheta demachiantă.

Alarma de la 6:30 te anunța că micuții tăi trebuie pregătiți pentru grădiniță. Ai pregătit micul dejun, pachețelele pentru prânz și, bineînțeles, te-ai grăbit nevoie mare ca să nu întârzie.

Ai ajuns la birou și telefonul nu înceta să sune. Ai petrecut atâta de mult timp vorbind la telefon încât cea mai plăcută conversație ți s-a părut cea cu robotul de la servicii clienți.

Uită de griji, eliberează-ți pielea cu Sensibio H2O și curăță dincolo de machiaj. E timpul pentru povestea de seară.