Contact

Informațiile tale de contact

Gen

 

Operatorul, NAOS SKIN CARE ROMÂNIA S.R.L. (BIODERMA) se aliniază Regulamentului European 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Nu prelucrăm date personale ale minorilor. În vederea procesării cererii de mai sus și accesând butonul TRIMITE îți oferi în mod expres consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresă de e-mail, adresă, oraș, data nașterii, număr de telefon). De asemenea, confirmi că ai cel puțin 16 ani.

Conform legislaţiei în vigoare, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Ai dreptul de a te opune prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poţi adresa societății cu o cerere scrisă, datată şi semnată, trimisă la sediul din Str. Polonă, nr. 68-72, Polonă 68 Business Center, etaj 1, sector 1, București sau pe e-mail la dataprotection@ro.naos.com

Te rugăm să ai în vedere faptul că nu putem răspunde la întrebări cu privire la detalii sau informații legate de situația ta medicală. Dacă ai astfel de întrebări, te rugăm să contactezi un specialist din domeniul sănătății.