CAMPANIE Sezonul cadourilor

Sărbătorim împreună cea mai frumoasă perioadă din an și ne bucurăm la maxim de SEZONUL CADOURILOR!

Tocmai de aceea, am pregătit daruri speciale pentru membrii noștri loiali.

Participă la campanie și poți primi chiar tu unul dintre aceste cadouri - un cotton pouch Bioderma.

banner site

Ce trebuie să faci?

Devino membru în Clubul Bioderma sau loghează-te în cont dacă ești deja membru, înscrie bonuri/facturi care conțin produse eligibile conform regulamentului oficial al programului (din care minim 1 bon sau o factură emis(ă) începând cu data de 06.12.2017) și participi automat la campanie.

Se califică și achizițiile declarate înaintea începerii acestei campanii dacă acestea nu au format deja un ciclu complet 5+1 și dacă în ciclul de 5 produse validate pentru a forma produsul cadou va exista și un produs aflat pe un bon sau o factură emis(ă) începând cu data de 06.12.2017.
Spre exemplu: dacă deții în cont 4 produse validate până la data începerii campaniei și înscrii un bon care conține 1 produs eligibil a cărui dată de achiziție este 06.12.2017, atunci vei putea beneficia de cadourile acestei campanii.

Astfel, dacă vei cumula în cont 5 produse validate*, vei putea să îți alegi atât un produs CADOU de aici, conform programului de fidelitate 5+1 CADOU, dar vei putea primi și acest cadou special*.

Campania se desfășoară în perioada: 06.12.2017 - 15.01.2018*

Produsele cadou tip cotton pouch vor fi oferite în limita stocului disponibil și doar dacă sunt îndeplinite criteriile de eligibilitate menționate.*

Total produse cadou cotton pouch oferite: 100. (Numărul de cadouri a fost suplimentat la data de 20.12.2017)

*Informațiile complete despre campanie sunt disponibile în regulamentul oficial!Urmărește aici situația achizițiilor pe care le-ai înregistrat și află dacă vei primi acest cadou special.