CADOU LA PRIMA ACHIZIȚIE

În Clubul Bioderma, ești răsplătit pentru prima achiziție înscrisă! Înscrie prima achiziție și primești un cadou special: 1 Atoderm Ulei de duș 200 ml!*

*Campania se aplică pentru produsele eligibile înscrise și în limita stocului disponibil.

Atoderm200mlClub bannerClub 750x400pxCe trebuie să faci?

Devino membru în Clubul Bioderma sau loghează-te în cont dacă ești deja membru, înscrie prima ta achiziție în site (în baza bonului/facturii fiscale care conține produse eligibile conform regulamentului oficial al programului Clubul Bioderma) și participi automat la campanie.

Dacă ai deja bonuri ce au fost introduse înainte de începerea campaniei iar acestea au fost validate, nu te vei califica pentru această campanie însă beneficiezi în continuare de avantajele de membru și de alte campanii speciale.

Membri care au deja bonuri înscrise în programul 5+1 sau în altă campanie specială, procesate și invalidate conform criteriilor de validare din Clubul Bioderma și nicio achiziție validă, se vor califica pentru această campanie. De exemplu, dacă ai în contul tău una sau mai multe achizitii invalide și nicio achiziție validă, atunci ești eligibil pentru această campanie.

Participarea la prezenta campanie nu exclude participarea la mecanismul de bază al Clubului Bioderma, 5+1. Produsele acumulate în cadrul primei achiziții înscrise în site sunt contorizate și în ciclul 5+1.

Campania se desfășoară în perioada: 04.02.2019 – 17.02.2019

Cadoul special Atoderm va fi oferit în limita stocului disponibil și doar dacă sunt îndeplinite criteriile de eligibilitate menționate.

*Informațiile complete despre campanie sunt disponibile în regulamentul oficial!

Urmărește aici situația achizițiilor pe care le-ai înregistrat și află dacă vei primi acest cadou special.